Inmobiliaria en Alcudia Mallorca, Inmobiliaria Rebassa

ca
es
en
de

Inmobiliaria Alcudia Mallorca


¿Qui som?

Soc en José Miguel Rebassa Cerdà, director de la Immobiliària Rebassa, una empresa familiar i primerenca a Alcúdia. L'any 1978 la meva mare, Leonor Cerdà, fou la primera dona que es va dedicar a aquesta feina i em va ensenyar que una immobiliària no és solament vendre cases i pisos sinó que també es saber escoltar als clients i aconsellar-los el que es millor per a ells.

Per aquest motiu he seguit sempre el seu consell i els que ens coneixen sabem que poden confiar en nosaltres.

Immobiliària Rebassa ofereix promocions de xalets i apartaments a petita escala, lloguers i vendes per tota la zona nord de Mallorca.

La nostra Oficina

La nostra oficina està situada a Alcúdia, a les portes del centre històric d'aquesta ciutat medieval i envoltada d'un entorn natural privilegiat.

A les nostres instal·lacions hi trobarà una ambient acollidor i especial tracte humà d'un equip professional que combina serietat, experiència i un exhaustiu coneixement de la zona amb tres dècades dedicat al sector.

Disposam de despatxos, sala de reunions i una àmplia i variada selecció de propietats de la zona nord de Mallorca. Segurament aquí trobarà el que cerca!   

 

 

Immobiliària Rebassa Alcudia Mallorca - Carrer Pollentia, 21- A - 07400 Alcudia (Mallorca) - Tfno. (+34) 971 54 75 77 - Fax (+34) 971 54 83 19

© Immobiliària Rebassa
Immobiliaria a Alcudia - Mallorca. Venta y alquiler de fincas, villas, pisos, casas de pueblo. Holiday property rentals and realstate in Alcudia Mallorca. Alcudia Mallorca properties.

inmobiliaria en alcudia mallorca | holiday property rentals | Immobilien Büro Mallorca